Offroad Trailblazers and Envoys

Led headlights

Breaker 1-9, anybody got a copy? Any discussion or mods relating to electrons and wires go here.

by Miltman » Wed Jan 10, 2018 1:31 pm

Put in new led headlights. Now I have a problem that my low work but when I turn on my high beams the lows go out. When I pull the turn signal as to flash a oncoming driver they both work. Anyone have a clue.
Thanks
Miltman
Cruiser
 
Posts: 10
Joined: Fri Aug 21, 2015 10:51 am
Name: Tim
Vehicle Year: 2004
Vehicle: Chevrolet TrailBlazer
DriveTrain: 4WD

by mason10198 » Wed Jan 10, 2018 5:14 pm

The low beams always turn off when you turn on the high beams. That's just how they designed them, stock.
User avatar
mason10198
Moderator
 
Posts: 443
Joined: Thu Sep 17, 2015 11:49 pm
Location: AR, Bryant
Name: Mason
Vehicle Year: 2005
Vehicle: Chevrolet TrailBlazer
DriveTrain: 4WD w/ Aftermarket Locker
Rank: Offroad Rated

by Miltman » Wed Jan 10, 2018 5:33 pm

Thanks Mason. Could have sworn they both lit. But I'm probably wrong as usual. Just doesn't seem bright but could be just getting use to new bulbs.
Miltman
Cruiser
 
Posts: 10
Joined: Fri Aug 21, 2015 10:51 am
Name: Tim
Vehicle Year: 2004
Vehicle: Chevrolet TrailBlazer
DriveTrain: 4WD

by mason10198 » Thu Jan 11, 2018 1:28 am

No prob! There's a "quad beam mod" over on GMTNation that's stupid simple and costs about a buck. I did it a long time ago, keeps the lows on with the highs.
User avatar
mason10198
Moderator
 
Posts: 443
Joined: Thu Sep 17, 2015 11:49 pm
Location: AR, Bryant
Name: Mason
Vehicle Year: 2005
Vehicle: Chevrolet TrailBlazer
DriveTrain: 4WD w/ Aftermarket Locker
Rank: Offroad Rated


Return to Electrical / Radios

cron